Ere-divisie ticket

Afgelopen woensdag trad Visser Assen/Sudosa-Desto Ds1 aan tegen VC Sneek ds1. De vorige wedstrijd in Sneek werd een snelle overwinning voor de Friezinnen. Om die reden waren de dames uit Assen gebrand om er een spannende wedstrijd van de maken.
De startopstelling van set 1: Beau de vries, Paula Boonstra, Daphne Kruis, Kirsten Wessels, Lisa Boer en Eline Mosselaar. Visser Assen/Sudosa-Desto Ds1 begon met verschillende fouten niet lekker aan de wedstrijd. Op 6-1 nam coach Erwin Sikkema meteen een time-out om de dames op scherp te zetten. Sneek bouwde de voorsprong uit naar 15-6 en 19-10. Ook Romee Veenstra, Danique Aardema en Cindy Zandstra konden het tij niet keren. Op 24-17 maakte Sneek het laatste punt van de eerste set.

Romee Veenstra begon in de tweede set voor Daphne Kruis. Het ging gelijk op tot 10-10. Sneek pakte een voorsprong van 3 punten en bouwden dit vanaf daar uit. Annelien Alons kwam het veld in voor Eline Mosselaar. Ook de dubbele wissel werd in deze set weer gebruikt. Helaas wist Sneek de voorsprong te vergroten. De set eindigde door een foutservice met 25-16.

In de derde set mochten Danique Aardema, Cindy Zandstra en Annelien Alons starten. Wederom keken de Assenaren snel tegen een achterstand aan, ditmaal van 10-4. Visser Assen/Sudosa-Desto wist het gat te dichten tot 13-13 door een goede service serie van Daphne Kruis. Door een goede service serie van Sneek stonden zij al snel op matchpoint: 24-17. De eerste werd nog niet verzilverd, maar door een foutservice werd de wedstrijd beslist: 3-0 voor de dames uit Sneek. De goede serviceseries en het hoge blok van Sneek deden Sudosa de das om deze wedstrijd.
Visser Assen/Sudosa-Desto ds1 kijkt meteen weer verder naar de volgende wedstrijd. Zaterdag 3 december wordt er thuis gespeeld tegen Djopzz VC Zwolle topvolleybal ds1.

Dames Senioren Visser Assen / Sudosa-Desto DS 1

Dit artikel delen?