Ere-divisie ticket

Beste Jongens en meisjes,

Het seizoen 2023-2024 is afgelopen. Zorg dat je fit blijft (bijvoorbeeld door te gaan beachen), want het seizoen 2024-2025 komt er na de zomervakantie aan!

De Jeugdcommissie en trainers hebben de teamindeling voor het aanstaande seizoen gemaakt; met alle input van jullie en van de coaches zo veel mogelijk daarin meegenomen.

Mochten jullie over deze indeling vragen of opmerkingen hebben, dan is er een spreekuur op donderdag 20 juni (vanaf 19:00 uur) in de kantine van de sporthal Olympus.
Wil je een persoonlijke toelichting (evt. met een ouder erbij), stuur dan je aanmelding naar ons e-mailadres: jeugdcommissie@sudosa-desto.nl

Concept-teamindeling-Jeugd-24-25

Coaches gezocht!
Ga met je teamgenoten op zoek naar een enthousiaste coach!
Maak een appgroep aan en breng je ouders ook bij elkaar in een appgroep. Heb je iemand gevonden of wil diegene meer info over het coachen, laat het weten aan de JC: jeugdcommissie@sudosa-desto.nl.

Openingstoernooien
We beginnen het nieuwe seizoen met de openingstoernooien in de nieuwe teamindelingen. Zorg dat je team dan compleet aanwezig is, want we maken dan ook de teamfoto’s:

A- & B-toernooi: vrijdag 13 september, van 17:00 tot ongeveer 21:30

C-jeugdtoernooi: zaterdag 14 september, van 9:00 tot 13:00

Scheidsrechterscursus
Voor alle A- en B-teams is er op vrijdag 20 september (18:00-21:00) weer een scheidsrechterscursus. Dus speel je vanaf komend seizoen in de B’s zet dit dan alvast in je agenda!

Met vriendelijke groet,
Jeugdcommissie Sudosa-Desto

Jeugd Jongens Jeugd meisjes Jongens A Jongens B Jongens C Meisjes A Meisjes B Meisjes C Toernooien

Dit artikel delen?