Ere-divisie ticket

Afgelopen weekend mochten we na 2 wedstrijd-vrije weekenden weer aantreden op ons grootmachtige veld in Assen. Dros-Alterno DS 1 was de grote uitdager die heel schappelijk 1e staat in de topdivisie. Maar we waren niet bang en hadden niks te verliezen! Met een strak gameplan waren we er klaar voor om Alterno even onder vuur te nemen.

Geheel volgens protocol liepen wij ons warm op veld 4 om de tegenstander in de war te brengen. Ook hadden we het nog zo geregeld dat onze ballen daar nog niet waren, zodat ze ons moesten vragen om ballen om mee in te spelen. Dit natuurlijk om te laten zien hoe machtig wij waren. En toen we ook nog bij het betreden van ons wedstrijdveld (veld 2), Alterno even vriendelijk verzocht hebben plaats te nemen aan de overkant, was duidelijk dat wij de overhand hadden.

Deze overhand was echter van korte duur en hield op zodra het eerste fluitsignaal klonk. Laten we stellen dat het een kort en bondig potje was, waar dit verslag zich bij aan gaat sluiten; kort en bondig.

Alterno speelde netjes en sterk. Bij ons bleken de side-out en block-defense deze week niet van een leien dakje te gaan. Aangezien deze twee toch behoorlijk relevant zijn voor de sport volleybal was de eindstand vrij grimmig. Alterno wist 3 setjes te bemachtigen, en wij helaas 0.

Maarrrrrr niet getreurd! Met opgeheven hoofd gaan wij weer werken richting komend weekend. We gaan deze week namelijk alle energie steken in het gaan, gaan en nog meer gaan! Zaterdag gaan we er volle bak tegenaan in het pittoreske gehucht Rijssen, waar Rivo DS 1 op het menu staat om overwonnen te worden!

Dames Senioren De Berenkuil/Sudosa-Desto DS 2

Dit artikel delen?