Ere-divisie ticket

Update 13 april:
We hebben al veel aanmeldingen maar voor met name de zondag(middag) komen we nog flink te kort, de vrijdag heeft nog een enkele plek en de donderdag nog 1.
Wie komt helpen?
Iedereen (vanaf 17 jaar) die kan en wil helpen  is welkom.

Dit zijn de momenten waarop we nog hulp kunnen gebruiken:

Kun je helpen? stuur dan even een mail naar superbike@sudosa-desto.nl 

 

Hieronder het eerdere bericht

- Dit is een bericht voor alle leden en ook de ouders en andere familieleden. -

Al jaren helpt Sudosa-Desto bij de WK Super Bike op het TT-circuit met de toegangscontrole op het binnenterrein van het TT-circuit. Daarmee verdienen we een mooi bedrag voor onze vereniging. 

Dit jaar zijn de Super Bike races van donderdag 18 tot en met zondag 21 april.  We kunnen veel hulp gebruiken; ben je minimaal 17 jaar en heb je zin in een leuke ervaring tussen de motoren en raceliefhebbers meld je dan aan. Ben je nog geen 17 maar je broer of zus wel? Dan zijn die ook welkom. En jouw ouders natuurlijk ook.

Wat doen we daar? Zoals gezegd verzorgen we een deel van de toegangscontrole op het middenterrein. De bezoekers mogen in de paddock tussen de teams komen en het is onze taak om te zorgen dat ze niet overal komen. Je komt op verschillende delen van het terrein, soms met direct zicht op de baan, soms midden tussen de VIP gasten. We rouleren in kleine groepjes met regelmatig een pauze in ons eigen onderkomen. De catering is prima; voor de ochtendploeg lunchpakketten, voor de middagploeg een diner in het buffetrestaurant. De hele dag is er koffie, thee en frisdrank beschikbaar.
Je kunt je aanmelden voor één of meer dagen, voor de ochtend of voor de middag.

Wil je helpen?

Ben je enthousiast geworden en kun je een dag vrijmaken? Stuur een mail aan: superbike@sudosa-desto.nl met je naam en telefoonnummer, en geef aan wanneer je kunt en wilt helpen:

       Donderdag 18-4:   ochtend of middag
       Vrijdag 19-4:          ochtend of middag
       Zaterdag 20-4:      ochtend of middag
       Zondag 21-4:         ochtend of middag

Wil je meer info? Stuur dan even een mailtje of vraag aan ons als je ons ergens tegenkomt.

Namens de organisatie,
Hans Bodewus,
Herman de Koning

Aanmelden Superbike Dames Heren Jeugd Jongens Jeugd meisjes

Dit artikel delen?