Ere-divisie ticket

Bathoorn Roden

Schadenet Bathoorn richt zich op het herstel van schades aan personenauto’s en lichte bedrijfswagens, daarbij maakt de leeftijd, de grootte of het merk niet uit. Tijdens het schadeherstel aan uw auto in de werkplaats werken we met de laatste technische apparatuur en het beste watergedragen laksysteem (Spies Hecker). Het personeel doet er alles aan om uw schade te herstellen zodat de auto er als nieuw uitziet. Het wassen van de auto én het afhandelen van uw schade met de verzekeringsmaatschappij of leasemaatschappij mag daarbij niet ontbreken. Een complete en snelle afwikkeling van uw schade staat centraal.

Wij zijn lid van de FOCWA hetgeen betekend dat er op uitgevoerde werkzaamheden een garantie geldt van 4 jaar. Wij zijn ISO:9001 en ISO:14001 gecertificeerd. Daarnaast wordt Schadenet Bathoorn erkend door de Stichting Duurzaam Repareren en Erkend Duurzaam. 

Ontstaansgeschiedenis: 
In 1968 is Henk Bathoorn in Roderwolde begonnen met het bedrijf. In 2000 hebben wij het bedrijf uitgebreid van 750m² naar 1600m². 

Wij zijn een allround zelfstandig schadebedrijf. Verder werken wij samen met een aantal dealerbedrijven in de regio. Vrije garages, dus niet gebonden aan een merk, behoren ook tot onze opdrachtgevers. Daarnaast zijn particulieren en fleetowners twee belangrijke doelgroepen.

Locatie vestiging / bereikbaarheid vestiging:
Schadenet Bathoorn bevindt zich in Roden aan de Dwazziewegen 9. U bent van harte welkom in Roden voor een schadecalculatie, meer informatie of een afspraak voor reparatie. Te allen tijde, 7 dagen per week, 24 uur per dag, kunt u contact met ons opnemen.

Dwazziewegen 9

9301 ZR Roden

bathoorn@schadenet.nl