Ere-divisie ticket

JVDmedia

Wij zijn JVDmedia, het nét iets andere full-service online bureau. Sinds 15 jaar zorgen we er al voor dat onze klanten het beste uit hun online activiteiten kunnen halen. Ons gedreven team van online experts staat altijd voor je klaar om jouw bedrijfsidentiteit naadloos te vertalen naar een ijzersterke online strategie.

We horen je al denken ‘Waarom zou ik nou voor JVDmedia moeten gaan en niet voor een ander online bureau? Wat kunnen ze voor me betekenen?’ Wij geloven erin dat het ‘hoe’belangrijker is dan het ‘wat’. Eerlijk is eerlijk, SEO, SEA, social advertising en (web)development wordt door veel bedrijven aangeboden. Bij ons krijg je echter geen standaardoplossingen die op elk ander bedrijf toepasbaar zijn. De strategie die we voor jou gaan bedenken is net zo uniek als je bedrijf zelf!

Voordat je met ons in zee gaat, gaan we samen aan tafel zitten, zodat we helemaal begrijpen hoe jouw bedrijf in elkaar zit. Naast je bedrijfsidentiteit en doelstellingen vragen we ook naar de markt waarin jouw bedrijf actief is en wie je concurrenten zijn. Zo kunnen we ervoor zorgen dat jouw bedrijf uitblinkt! Daarna gaan we aan de slag om de perfecte oplossing voor jouw behoeftes te ontwikkelen.

Ongeacht welke online marketing mix we uiteindelijk voor je kiezen, ons team streeft altijd naar de beste resultaten. Wij zijn echte experts in ons vak en geven dan ook altijd eerlijk feedback op je ideeën en input. Vertrouwen, transparantie en eerlijkheid staan bij ons voorop, maar we nemen ons tegelijkertijd ook niet te serieus. We hebben passie voor ons werk, maar streven ook naar een gezellige en humorvolle werksfeer voor ons en onze klanten.

Klompmakersstraat 1A

9403 VL Assen

(085) - 301 5228