Ere-divisie ticket

Virena

Virena Autogroep

Virena Autogroep is de Kia dealer van de regio! Gespecialiseerd in de verkoop van het nummer 1 merk van Nederland. Naast het adres voor een nieuwe of gebruikte Kia hebben wij ook altijd tegen de 300 occasions van alle merken op voorraad tegen rijklaar prijzen en met minimaal 12 maanden BOVAG garantie. Zo komt u nooit voor een verrassing te staan.

Naast verkoop verzorgen wij ook voor APK, onderhoudsbeurten, schadeherstel en het verwisselen/aanschaffen van je (winter)banden. Wij informeren je altijd over de onvoorziene reparaties, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Afspraak is afspraak. Wij bieden je vervangend vervoer aan bij het onderhoud van je auto op basis van vooraf gecommuniceerde tarieven.

Voordelen van onderhoud bij Virena Autogroep:

✔         Officieel Kia dealeronderhoud en reparaties     

✔         Vakkundige monteurs (gecertificeerd en opgeleid volgens Kia Academy)

✔         Gespecialiseerd universeel onderhoud aan alle merken

✔         Transparante reparatie- en onderhoudsprijzen, geen verrassingen achteraf

✔         Persoonlijk contact met onze Servicemedewerkers

✔         Eenvoudig een afspraak plannen via website of telefoon

✔         Originele (Kia) onderdelen met 2 jaar garantie

 

Al onze monteurs worden intensief getraind en beschikken over de juiste kennis, materialen en apparatuur om jouw auto zo goed mogelijk te onderhouden. Een logische keuze dus om jouw auto naar de specialisten van Virena Autogroep te brengen.

Speciale ledenkorting

Voor de leden van Sudosa Desto hebben wij een speciale korting op onderhoud. Breng je je auto langs voor onderhoud dan ontvang je 10 procent korting. Daarnaast storten wij 5% van het totaal bedrag rechtstreeks in de clubkas! Gebruik hiervoor deze flyer.

 

Graag tot ziens bij Virena Autogroep.

Duitslandlaan 5

9403 DL Assen

(0592) 257002