Ere-divisie ticket

Sponsoracties

Op de pagina Sponsoracties ziet u een overzicht van alle lopende acties speciaal bedoeld voor Sudosa-Desto leden. Geef middels de Nevobo relatiecode aan dat u, uw partner of kind lid is van Sudosa-Desto om in aanmerking te komen van de actie.

 

 

5% korting klant 

5% voor vereniging

 

 

Voor de leden van Sudosa Desto hebben wij een speciale korting op onderhoud. Breng je je auto langs voor onderhoud dan ontvang je 10 procent korting. Daarnaast storten wij 5% van het totaal bedrag rechtstreeks in de clubkas! Print deze flyer en lever deze in bij onze vestiging en ontvang de korting.

 

 

Intersport Vanderveen geeft 10% korting op het aankoopbedrag aan Sudosaleden, in de winkel (niet online) uitgezonderd acties en aanbiedingen.

 

 

Bestel nu je nieuwe aankopen middels Sponsorkliks en steun daarmee Suodsa-Desto, bij elke aankoop krijgt onze vereniging een percentage. 
Voor iedere afgesloten hypotheek (oversluiten/verhoging) bij de SNS in Assen of Hoogeveen, door een lid – of persoon direct aangebracht door een lid van de vereniging Sudosa-Desto, ontvangt Sudosa-Desto een sponsor vergoeding van €150. Een lid kan zich identificeren als lid van de vereniging door een bevestiging van inschrijven of vermelding op de website.
   
   
   

 

 

 

Ook sponsor willen worden van onze mooie club?

Aanmelden als sponsor