Ere-divisie ticket

Help ik heb een (team)sponsor, wat nu?

Wanneer je als team een leuke en enthousiaste sponsor hebt gevonden, b.v. voor inspeelshirts, dan is het goed om te weten welke spelregels er gelden voor sponsoring en op welke manier er afspraken met de sponsor gemaakt kunnen worden.

Sudosa-Desto biedt diverse mogelijkheden voor sponsoren in de vorm van sponsorpakketten, zie ook de sponsoring informatie op de website.

 

Spelregels

We hanteren de volgende spelregels bij het aangaan van een sponsorovereenkomst:

  1. Concurrentie: De zakelijke belangen van een nieuwe sponsor mogen niet conflicteren met de belangen van een bestaande sponsor, tenzij de bestaande sponsor hiermee akkoord gaat. Voorbeeld: Van Leeuwen Sport 2000 is sponsor van Sudosa-Desto, dus een andere leverancier van sportartikelen kan in principe geen sponsor worden.
  2. Wedstrijdtenue: Sponsornamen of logo’s mogen niet op het wedstrijd tenue (shirt en/of broekje) geplaatst worden zonder een sponsorcontract (sponsorpakket goud of hoger)
  3. Inspeelshirts: iedere sponsor kan inspeelshirts beschikbaar stellen aan een team, maar van de sponsor wordt wel verwacht voor een klein bedrag ook sponsor van de verenigingen te worden. Kleur en bedrukking van de inspeelshirts is in principe vrij, zolang het maar respectvolle, sportieve en niet aanstootgevende uitingen zijn.

 

Stappenplan

Wanneer je als team een mogelijke sponsor hebt gevonden, volg dan AUB het volgende stappenplan:

  1. Bepaal de wensen van de sponsor en verzamel de contactgegevens van de contactpersoon bij de sponsor. Kijk bijvoorbeeld of er een sponsorpakket is die hierbij aansluit.
  2. Neem contact op met de sponsorcommissie (vul via deze link het contactformulier in), dan helpen we je om af te stemmen op welke manier de sponsorafspraken gemaakt kunnen worden en welke sponsorbedragen gehanteerd worden.

 

Contact

We hopen dat u enthousiast bent en Sudosa-Desto wilt sponsoren!
Wilt u wat vragen, een bericht sturen of Sponsor worden?
Vul via deze link het contactformulier in.

Ook sponsor willen worden van onze mooie club?

Aanmelden als sponsor