Afgelopen zaterdag wist Visser Assen / Sudosa-Desto DS1 de belangrijke wedstrijd tegen Draisma Dynamo naar zich toe te trekken. Een wedstrijd waar het behalen van punten zeer belangrijk was. Na een druk programma en een week vol tegenslagen wist het team de knop om te zetten en te vechten voor 3 punten, dit met resultaat!

De wedstrijd werd strak begonnen, met weinig fouten, een sterk blok en een hoop enthousiasme. Dit zorgde er voor dat de eerste set met 25-9 werd gewonnen. De tweede set werden er meer onnodige fouten gemaakt en dit zorgde ervoor dat de set gelijk op ging. Maar met de service serie van Kirsten Wessels van welgeteld 8 punten wisten de meiden de set naar zich toe te trekken met 25-18.
Deze tweede set zorgde er voor dat de derde set scherp werd gespeeld. Er werd geknokt voor elke bal en deze werden afgemaakt met harde aanvallen. Onder luid gejuich van het publiek wist het team Visser Assen / Sudosa-Desto D1 deze set overtuigend te winnen met 25-19.

Een wedstrijd waarin 3 belangrijke punten werden binnengehaald om kans te maken op een plek in de play-offs. Aanstaande zaterdag om 20.00 uur zal er weer gespeeld worden, deze keer is Sliedrecht Sport (nr. 4 van de huidige competitie) de gast in de Olympus in Assen.

Dames Senioren Visser Assen / Sudosa-Desto DS 1

Dit artikel delen?