Ere-divisie ticket

Algemeen

De vereniging Sudosa-Desto organiseert diverse vormen van zaalvolleybal. 

De belangrijkste vorm van zaalvolleybal is het standaard volleybal zoals je dat op school leert en zoals je dat op televisie ziet. Sudosa-Desto heeft een groot aantal senioren en jeugdteams die in de Nevobo zaalvolleybal competities spelen. Behalve dat jeugdleden meedoen aan de normale competitie, doen zij ook mee aan de leeftijdsgebonden NJK’s (Nederlandse Jeugd Kampioenschap) en NOJK’s (Nederlands Open Jeugd Kampioenschap). De recreantenteams spelen zaalvolleybal in een (kleine) recreantencompetitie – los van de Nevobo.

De mini’s van Sudosa-Desto doen mee aan de speciale minicompetitie van de Nevobo. Voor de minicompetitie gelden speciale spelregels (zo mag je een bal soms ook vangen in plaats van in één keer doorspelen). Voor het hoogste niveau bestaat doet mee aan het NJK. 

Tot slot heeft Sudosa-Desto nog een eigen zitvolleybalteam. Ook daarvoor gelden speciale spelregels.

Sudosa-Desto heeft geen eigen beachvolleybal afdeling, maar een groot aantal leden doet in de zomerperiode wel mee aan een of andere vorm van beachvolleybal.

 

Trainen en wedstrijden

Afhankelijk van het speelniveau, trainen wedstrijdspelers één tot drie maal per week. De trainingen worden afgewerkt op de maandag tot en met de vrijdag in een aantal sportaccommodaties in Assen. Zie hiervoor het trainingsschema. De thuiswedstrijden worden gespeeld op  vrijdagavond en zaterdag in Sporthal Olympus. Alleen de recreantenteams spelen hun thuiswedstrijden tijdens hun trainingsuren op hun training locatie.

Via de links hiernaast kun je meer te weten komen over de trainingstijden, spelregels, competitiereglementen en het clubtenue.

 

 

50+ jeugd teams
20+ senioren teams
Beste jeugd opleiding van Noord-Nederland