Ere-divisie ticket

Competitie

Bijna alle teams van Sudosa-Desto spelen competitie.

De Mini’s doen mee in de regionale Cool Moves Volley (CMV) competitie van de Nevobo. Deze CMV competitie bestaat uit 2 periodes: van september tot de jaarwisseling en dan van de jaarwisseling tot in april. De wedstrijden worden gespeeld op een aantal zaterdagen dus niet elke week. De CMV competitie kent 6 speelniveau’s. Sudosa-Desto teams doen mee vanaf niveau 2.
De CMV competitie is een leuke competitie gedurende het hele volleybalseizoen en ieder team heeft 2  kansen om kampioen te worden!

De jeugdteams spelen mee in de regionale jeugd competitie van de Nevobo. Deze competitie kent 3 leeftijdsklassen: A-Jeugd, B- Jeugd en C-jeugd. Binnen een leeftijdsklasse  zijn er meerdere niveaus waarop gespeeld wordt. Sudosa-Desto zorgt dat ieder team op een passend niveau de competitie ingaat met ook voldoende en leuke uitdaging qua niveau.  
Ook de ABC jeugd competitie wordt in 2 periodes gespeeld net als bij de Mini’s.

De Seniorenteams Dames en Heren spelen in de Nevobo competitie op hun eigen niveau. Dit is voor Sudosa-Desto van de 3e klasse in de regiocompetitie tot aan de Nationale Eredivisie!

Voor alle teams in de Nevobo competitie staat wedstrijd informatie op de team pagina. Deze gegevens komen van de Nevobo website en zijn niet altijd up-to-date. Wil je de laatste info hebben kijk dan op de Nevobo-Competitie-site

Sudosa-Desto heeft ook Recreanten teams Dames en Heren die geen Nevobo competitie spelen maar wel in de Recreanten Competitie gewoon lekker een partijtje willen volleyballen tegen teams uit de buurt.
Informatie over de Recreanten Competitie vind je hier.

De Eredivisie

Ons eerste damesteam speelt sinds seizoen 2022-2023 in de eredivisie. E n ze staan daar hun mannetje! Het eerste seizoen zijn ze als nieuwkomers geëindigd op de 6e plaats! 
Kom ook eens kijken! Sudosa-Desto leden hebben recht op een gratis jaarkaart, dus kom kijken zo vaak je wilt.

Court Crew
Bij wedstrijden van Heren1 in de Topdivisie en Dames1 in de eredivisie hebben we onze eigen Court Crew. Onze jeugdleden helpen deze wedstrijden goed te laten verlopen door als ballenrollers en quickmoppers te assisteren.

Het Court-Crew-rooster voor seizoen ’23-’24 vind je hier.
De Court-Crew-Informatie vind je hier.

 

50+ jeugd teams
20+ senioren teams
Beste jeugd opleiding van Noord-Nederland