Ere-divisie ticket

Afgelopen zaterdag zijn wij om half twee vertrokken richting Sneek. Om 16:10 klonk het eerste fluitsignaal van de wedstrijd. De eerste set begonnen wij vol goede moed aan de wedstrijd. Wij keken al snel tegen een achterstand aan doordat we lastig in de wedstrijd kwamen. Deze achterstand konden we ondanks een goede service van Fleur niet meer naar ons toe trekken. Hierdoor hebben wij deze set helaas verloren met 19-25.

In de tweede set startten we erg sterk en kwamen we gelijk op voorsprong. Door een goed lopende pass en een goede aanval van onze kant konden wij deze set met 25-18 naar ons toe trekken.

Het stond 1-1 in sets en we begonnen daarom scherp aan de derde set. Helaas door fouten aan onze kant ging deze set met 19-25 naar Sneek. Het liep allemaal zoals we wilden.

De vierde set begon met een sterke service van Sneek en konden wij ons spel niet meer oppakken en ging deze set met 12-25 naar Sneek.

We gaan aankomende week weer hard trainen om ons klaar te maken voor de volgende thuiswedstrijd 4 februari tegen Donitas DS1 om 13:00 in de Olympus.